Стартира втори сезон на програмата “Инвестиции и лични финанси!   Образователната

...
Стартира втори сезон на програмата “Инвестиции и лични финанси!   Образователната
Коментари Харесай

Finance Academy с нови международно установени лектори и курсове по практическо инвестиране, акции и криптовалути

Стартира втори сезон на програмата “Инвестиции и персонални финанси ”!  

Образователната организация “Finance Academy ” дава начало на обновените новаторски курсове за финансова просветеност, част от програмата по Инвестиции и персонални финанси. Към лекторския състав се причисляват нови интернационално открити имена, измежду които  Пламен Моновски  - основател на Ledger Capital и най-младият изпълнителен шеф в най-голямата компания за ръководство на парични средства в цялостен свят - BlackRock,   Валентин Михов  - блокчейн и крипто експерт и  проф. Д р Даниела Бобева  - някогашен вицепремиер и създател на първия в България учебник по персонални финанси. 

Есенният банкет е отворен, като образованията ще се водят във формат, сплотяващ 50% доктрина и 50% процедура. Всички участници ще придобият умения за ръководство на финансите, създаване и следване на капиталови тактики и реализиране на финансова самостоятелност. Към програмата са добавени и нови курсове, разглеждащи най-актуалните тематики от бизнеса, измежду които  “Инвестиции в криптовалути ”  и  “Практическо вложение ”

Основателят на програмата, Георги Захариев, показа:  

“Щастливи сме, че към програмата на Finance Academy се причислиха още потвърдени експерти със международна известност. С тяхна помощ ще надградим програмата за вложения и персонални финанси. Добавихме и нови курсове, които покриват най-актуалните теми в световен проект. Постигането на финансова самостоятелност и основаването на дълготраен добър стандарт на живот е директно подвластно от знанията и уменията в областта на вложенията. Това е мотивацията ни да подготвим програма, която изяснява по какъв начин се работи с цифрови активи и какви са основните стопански правила. Тази информация е поднесена на наличен език и е съобразена изцяло с бъдещите просветителни потребности. Целта ни е до 2030 година всеки българин да премине през програмата и заедно да подобрим стандарта на живот в страната ”. 

Цялостната стратегия “Инвестиции и персонални финанси ” започва с безвъзмезден курс на 18 октомври. Всички искащи могат да се запишат и да натрупат на практика знания за персоналните финанси, вложението в акции, парцели и стратегическо бизнес обмисляне.  

---- 

 

Finance Academy е новаторска просветителна организация, която дава на практика ориентирани образования от потвърдени лектори в областта на вложенията, финансите и ръководството на активи на наличен език за начинаещи вложители. Мисията на академията е да построи на практика умения за възстановяване на персоналния стандарт, дълготрайно благосъстояние и финансовата просвета на всички българи.  

Записването за безплатната стратегия ще бъде отворено до 18 октомври на адрес  . Първите лекции в безплатния курс “Основи на вложенията ” започват гратис на 18 октомври от 19:00 

Предстоящи курсове през есенно-пролетния сезон 2021г. - 2022г.: 
Основи на инвестициите  Лични финанси  Инвестиции в имоти  Инвестиции в акции  Инвестиции в криптовалути  Практическо инвестиране 
 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР